Tästä alkaa siskosten uusi blogi......ja uusi elämä. Pari viikkoa sitten päätimme ryhtyä astetta vastuullisemmiksi kuluttajiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa pyrkimystä kaikinpuolin ekologisempaan elämäntapaan. Tämä blogi seuraa päätöksemme myötä muuttunutta arkielämäämme toimien kannustimena itsellemme ja toivottavasti myös lukijoillemme.

Jo näiden viimeisten kahden viikon aikana olemme oppineet paljon siitä, miten jokapäiväiset valintamme vaikuttavat sekä omaan että ympäristömme hyvinvointiin. Tämän myötä olemme muunmuassa luopuneet tehotuotetun lihan syönnistä ja ryhtyneet suosimaan luomu- ja lähiruokaa. Pyrimme myös käyttämään mahdollisimman vähän jalostettuja elintarvikkeita ja siksi keittiössä tulee varmasti vietettyä entistä enemmän aikaa kokkaillen ja leipoen. Kaiken kosmetiikkamme ja siivoustuotteemme olemme vaihtaneet luonnonmukaisempiin vaihtoehtoihin, lajittelemme entistä tarkemmin jätteemme, vältämme ostamasta tavaroita, joita emme välttämättä tarvitse, ja nekin joita tarvitsemme yritämme mahdollisuuksien mukaan hankkia käytettyinä.

Vaikka blogimme keskittyy uuteen ekologiseen elämäntapaamme, sisältää se toisinaan juttuja myös harrastuksistamme ja muista meitä kiinnostavista asioista.


Toivottavasti viihdytte blogimme parissa! Kommentit ovat tervetulleita!


:lla Isosisko ja Pikkusisko